Expo Ideal Mariaj Romexpo 3-5 Februarie 2006

Expo Ideal Mariaj Romexpo

Prezentare Expo Ideal Mariaj 2006

Peste 12 000 de vizitatori au calcat pragul Expo Ideal Mariaj. Dintre acestia, cei mai multi stabilisera data nuntii pentru anul in curs, iar aici au avut ocazia de a-si achizitiona toate cele necesare fericitului eveniment.
Organizata de revista Ideal Mariaj, Expo Ideal Mariaj de anul acesta a fost expozitia de nunti care a oferit viitorilor miri tot ce acestia isi puteau dori pentru a incepe viata in doi. De la instructori de dans si rochii de mireasa, pana la patul nuptial si echipe de stilisti de la saloanele de frumusete sau demonstratii live ale unor artisti specializati in muzica de nunta.
Revista Ideal Mariaj se adreseaza cuplurilor care doresc sa se casatoreasca, dar si familiilor acestora. Tot pentru a veni in sprijinul lor, al viitorilor miri, am organizat aceasta expozitie, deoarece, o revista nu poate fi la fel de cuprinzatoare. In plus, un astfel de targ ofera mirilor ocazia de a-si alege la fata locului nu numai vestimentatia, ci si invitatiile, marturiile, sau chiar coafura si muzica de nunta.

Desi aflata la prima editie, Expo Ideal Mariaj a satisfacut dorintelor viitorilor miri prin varietatea firmelor expozante si oferta diversificata. "Ne bucuram ca am putut veni in ajutorul cuplurilor si familiilor acestora", afirma redactorul sef al revistei organizatoare. "Totul a pornit de la faptul ca noi, ca revista, am realizat ca paginile acesteia pot fi uneori insuficiente, ca mai mult starnesc curiozitatea mirilor. Ei isi doresc sa vada pe viu produsele expuse in revista, si, mai mult, sa le poata vedea cam in acelasi timp, pentru a putea face comparatii si a economisi timp. In trei zile de targ, un cuplu poate rezolva mai mult de jumatate din organizarea nuntii."
Ceea ce, de altfel, s-a si intamplat. Zeci de cupluri, sute de persoane au luat cu asalt pavilionul 15 al Romexpo inca din dimineata primei zile. Nu numai bucuresteni, ci si din Slatina, Pitesti sau Galati, veniti special pentru Expo Ideal Mariaj. Cabinele de proba au fost mereu pline, verighetele probate de zeci de inelare, iar cataloagele cu invitatii rasfoite continuu.

Expo Ideal Mariaj se diferentiaza de celelalte targuri de profil prin cateva elemente:
- firme de mobilier, decoratiuni interioare si articole de uz casnic (deoarece in Romania incepe sa castige teren obiceiul listei de casatorie)
- banca - pentru oferirea de credite pentru nevoi personale (pentru organizarea nuntii), pentru casa, pentru masina
- mini-concerte ale unor artisti specializati in recitaluri pentru receptia de nunta - care puteau fi contractati pe loc pentru astfel de recitaluri
- instructori de dans specializati in dansul mirilor

Expo Ideal Mariaj 2006
- a durat 3 zile (3-5 februarie 2006)
- a adunat laolalta 46 de firme din domeniu
- a fost vizitat de peste 12 000 persoane, nu numai din Bucuresti, ci si din provincie.

Sursa: revista Ideal Mariaj

Masina de epoca oferita de Agentia Cochet Groupe
Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo

Agentia Stylish Events
Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo

Agentia Perfect Day
Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo

Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo

Expo Ideal Mariaj Romexpo
Expo Ideal Mariaj Romexpo Expo Ideal Mariaj Romexpo