Cadouri de Craciun si Revelion. Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna.

Nobila Casa - Un magazin pentru cei cu stil!

www.nobilacasa.com

Departamentul de DECOratiuni a Grupului PROMOD a fost lansat in prima parte a anului 1999, urmarindu-se intrarea pe o noua piata, aflata inca in dezvoltare in Romania, cea a lumanarilor, a sfesnicelor si a textilelor decor si de uz casnic.

Prin marca noastra Nobila Casa - fideli sloganului "distinctie si stil" - oferim oricui posibilitatea de a-si innobila casa printr-o oferta bogata in articole de interior, de bucatarie si de gradina. Asadar, nu numai cei proaspat casatoriti, ci si cei care vor o schimbare in viata lor pot gasi la magazinele Nobila Casa idei si produse de decorare.

Pentru a va sta la dispozitie oricand -pe langa depozitele noastre- avem si o retea proprie de magazine Nobila Casa, cu filiale in Cluj-Napoca, Targu Mures si Oradea, cel din Cluj-Napoca fiind unul din magazinele cele mai populare si mai vizitate din oras.

Cu fiecare ocazie ,Nobila Casa, prin produsele pe care le ofera, va da posibilitatea de a face un cadou special celor dragi. Fie ca este vorba de cadouri pentru viitorii miri, cadouri de Craciun sau Revelion, cadouri pentru ziua indragostitilor, Nobila Casa va pune la dispozitie o gama variata de produse.

Cateva sugestii pentru decoratiunile de Craciun si cadourile celor dragi....

Pentru sarbatorile de iarna Nobila Casa a pregatit cateva accesorii menite sa infrumuseteze si sa va introduca in atmosfera de sarbatoare: coronite pentru usa sau cetini de brad impodobite cu globuri.

idei de cadouri cadouri de craciun si revelion

Bradul de Craciun poate fi impodobit cu globuri in forma de ingerasi sau mere rosii, iar in varful pomului de Craciun poate fi asezata o stea care simbolizeaza steua traditionala a Bethleemului.

idei de cadouri cadouri de craciun si revelion

idei de cadouri cadouri de craciun si revelion

Oferta noastra de lumanari si candele este una dintre cele mai bogate de pe piata. Ne putem baza pe experienta si calitatea garantata de firmele Eurocandle din Ungaria si Eika Kerzen din Germania.
Comercializam lumanari manufacturate manual intr-un design artistic si culori moderne, cat si lumanari de masa produse din cele mai bune materii prime.

idei de cadouri cadouri de craciun si revelion

Suporturile de lumanari realizate din fier forjat, ceramica sau sticla, au mare succes printre clienti datorita variatelor tipuri in care exista, atat cu design modern, cat si clasic. Aceste suporturi indeplinesc mai multe sarcini fiind utile la arderea lumanarilor, la protejarea suprafetelor, ele fiind totodata si elemente decorative.

idei de cadouri

Pe langa suporturi, gasiti in oferta noastra si o varietate bogata de ornamente, prin care lumanarile devin accesorii importante de decoratiune interioara.

idei de cadouri cadouri de craciun si revelion

In gama larga a produselor comercializate si produse sub numele de marca Nobila Casa se numara si produse fabricate din lemn de brad si de fag. Astfel, oferim tavi cu design modern produse din lemn de mai multe tipuri, cel mai cautat fiind modelul de tava cu picior pentru mic dejun. Oferta noastra contine de asemenea si suport din lemn pentru prosop de bucatarie, suport de cani sau cosulete de paine combinat cu textile.

Prin Promod DECO oferim atat produse textile pentru uz zilnic, cat si pentru ocazii festive. Firma noastra a initiat in cadrul ofertei sale mai multe game de produse, care contin fete de masa in dimensiuni si forme diferite, sorturi de bucatarie, cosuri de paine, manusi de bucatarie cu servet, perne scaun, draperii si perdele.
Printre textilele oferite de Promod DECO pentru decorarea camerelor se numara perne de scaun si perne decor elegante, rafinate dar si in stil rustic.

idei de cadouri

In afara textilelor sus mentionate, Promod DECO comercializeaza o arie bogata de perdele si draperii din materiale fine si elegante (organza, voaluri) cu cele mai moderne design-uri care se gasesc pe piata mondiala.
O noutate sunt textilele pentru copii: pernele in forma de melcisori, caini si elefantei, produse din material antialergic, indragite de copii, devenind jucariile lor preferate.

Pentru a va sta la dispozitie oricand -pe langa depozitele noastre- avem si o retea proprie de magazine Nobila Casa, cu filiale in Cluj-Napoca, Targu Mures si Oradea. Magazinul din Cluj-Napoca fiind unul din magazinele cele mai populare si mai vizitate din oras.

Adresele magazinelor:

Depozit si showroom PROMOD Electro , PROMOD Deco
Bvd. Timisoara nr.84, sector 6, tel. 021/ 444 31 69
E-mail: promodbuc@rdslink.ro
DEPOZIT CENTRAL PROMOD Electro , PROMOD Deco
Loc. Apahida, 407035 Str. Libertatii nr.21, tel. 0264/ 207200, fax 0264/ 416626
E-mail: electro@promod.ro, deco-comercial@promod.ro
Magazin Nobila Casa:
Str. Iuliu Maniu nr.6 , tel 0264/ 430437, fax 0264/ 431946
Depozit PROMOD Electro , PROMOD Deco
Str. Podeni nr. 15, tel 0265/ 307 070
Adresa mail: promodms@rdslink.ro
Magazin Nobila Casa
Str. Calarasilor nr.1, tel. 0265/ 250 866

Va asteptam cu drag!
www.nobilacasa.com