Prima Pagina | Ghid de Nunta | Albume Foto | Felicitari de Nunta | Galerie Foto | Concursuri | Targuri de Nunti | NewsLetter | Contact

Idei inedite pentru luna de miere

Daca nu sunteti adeptii unei luni de miere petrecute pe o plaja sau daca vreti o luna de miere iesita din tipare, iata cateva sugestii indraznete!

1. Vizitati o metropola.
Va place agitatia marilor orase? Incercati New York-ul, orasul despre care se spune ca nu doarme niciodata...
Ca sa va convingeti puteti incerca unul din numeroasele cluburi de noapte. Aveti si o multime de lucruri de vazut: Statuia Libertatii, Brooklyn Bridge, Central Park, etc.
Iar daca va dati in vant dupa shopping, va recomandam World Financial Center amplasat langa fostele turnuri gemene. Tot aici puteti alege unul din nenumarate restaurante sau puteti vizita Winter Garden.

2. Daca nu aveti rau de inaltime incercati "Dinner in the sky"! Noi am fost uimiti sa descoperim un nou mod de a savura mancarea... la inaltime! Si anume, deasupra unui oras, suspendati de o macara.
Mai multe detalii gasiti pe www.dinnerinthesky.com
Va fi o experienta de neuitat, mai ales pentru luna de miere.
Idei inedite luna de miere Idei inedite luna de miere Idei inedite luna de miere Idei inedite luna de miere
Pentru a vizualiza fotografiile in format mare, va invitam sa dati click pe ele.

3. Vizitati un oras istoric! Praga, orasul celor 100 de turnuri, poate fi o destinatie potrivita. De la gradinile palatelor, biserici sau monumente istorice si pana la spa-uri in care va puteti relaxa, oferta acestui oras este extraordinara. In plus Praga este recunoscut drept unul dintre cele mai romantice orase din lume. Asadar, este extrem de potrivit pentru luna de miere...

Idei inedite luna de miere 4. Rasfatati-va la un boutique-hotel! Daca sunteti adeptii luxului si va si permiteti acesta mica extravaganta, merita sa incercati!
Boutique-hotelurile sunt hoteluri de cinci stele, dar care au fost concepute de catre arhitecti renumiti, iar design-ul interior, precum si obiectele din interior sunt semnate de cei mai renumiti designeri. In plus, in aceste boutique hoteluri s-a renuntat la ideea de hotel si s-a adoptat atmosfera dintr-o casa primitoare. Orice capriciu sau orice dorinta poate fi indeplinita in cadrul acestor boutique-hoteluri!

5. Daca sunteti firi mai sportive si va place adrenalina, incercati sporturi extreme: scufundari, alpinism, bungee-jumping, etc. Mai multe detalii gasiti pe www.xtrem.ro.