nunta, nunti, mire, mireasa Vedeta decoratiunilor de toamna: Floarea Soarelui!

Este aproape imposibil sa nu te molipsesti de entuziasmul pe care il transmite Anca Ivascau, cea care a infiintat o noua firma de decoratiuni pentru nunti si petreceri in Cluj-Napoca.

Explicatia vine imediat ce incepem discutia: "Noi suntem un grup de entuziasti care credem in necesitatea de a ne inconjura de frumos in orice moment al vietii noastre. De aceea, incercam sa ne punem originalitatea, imaginatia, bunul gust si - de ce nu? - simtul umorului in slujba celor ce doresc sa-si transforme un moment special intr-o amintire deosebita."

"La Gala 10 fiecare idee este deosebita fata de cealalta, aducand elemente noi, in concordanta cu gusturile si preferintele clientilor", ne asigura Anca.
Anul acesta una din tematicile ce au dominat decorurile de toamna a fost motivul Florii-Soarelui. "Folosind aceasta tematica am avut posibilitatea de a invalui intreaga sala de receptie intr-o atmosfera calda, solara, cu tenta rustica dar cu totul speciala" explica Anca.
De la intrarea in sala de receptie si pana la modul de aranjare a servetelului, toate detaliile au fost gandite pentru a respecta tematica.

nunta in Clujnunta in Cluj

Pentru a intampina oaspetii asa cum se cuvine au fost asezate doua stative trasformate in vaze umplute cu margarete galbene. Nota de eleganta este data de voalurile de organza portocalii drapate, lumanarile asortate si florile ce plutesc pe apa.

nunta in Clujnunta in Cluj

De asemenea, stilul rustic se mentine in fiecare aspect al aranjamentelor - toate pe tente de portocaliu si galben: pietricele portocalii, alaturi de servetele legate cu fire de rafie naturala si asezate printre fire de iedera salbatica impodobesc mesele nuntasilor.
Grija pentru ca totul sa fie in concordanta cu decorul se vede pana in cele mai neinsemnate lucruri, astfel incat si fructierele au fost impodobite cu crengute de catina naturala.

nunta in Clujnunta in Cluj

Aranjamentele meselor sunt completate de niste albume-souvenir scrise de mana cu multa grija pe o hartie speciala, cu marginile arse, dand impresia unui manuscris vechi, legat cu rafie naturala.

nunta in Clujnunta in Cluj

"Masa mirilor este in centrul atentiei, de aceea am folosit pe langa elementele de decor, utilizate la mesele nuntasilor, si alte elemente care sa desavarseasca atmosfera de sarbatoare", spune Anca.
Apoi detaliaza :"In spatele mesei mirilor am dispus o candela suspendata de un suport de fier forjat invaluit de iedera, imbracata in organza asortata, a carei lumina suava, vegheaza fericita pereche."

Gala 10 aduce un element nou de decor pentru miri: "masa potcoava", element care are rolul de a reuni intr-un cadru mai intim tanara pereche alaturi de parintii spirituali ai acestora. "Toata lumea stie ca potcoava este semnul norocului, de ce sa nu o folosim in aceste momente importante din viata noastra?"
In plus, naproanele din organza cu buzunare din care ies margarete galbene, precum si ghirlandele de lumini asezate in interiorul "potcoavei" sporesc eleganta decorului.

nunta in Clujnunta in Cluj

Fiecare pereche de miri este speciala pentru echipa de la Gala 10, motiv pentru care de fiecare data se pregatesc cadouri surpriza pentru miri.
"Cadourile sunt daruite folosindu-ne de diverse trucuri si apeland la imaginatia noastra", completeaza Anca. "De exemplu acum ne-am folosit de niste bucati de hartie galbena, arse pe margini si care sunt in ton cu celelalte elemente de decor, pentru a indica locul in care am ascuns surpriza."

nunta in Cluj nunta in Cluj

Prin toate decorurile realizate echipa Gala 10 doreste sa aduca ceva nou, sa se identifice cu un stil aparte si sa ofere solutii atat pentru persoanele cu preferinte clasice, cat si pentru persoanele nonconformiste.
"Incercam sa aducem o nota de originalitate prin studierea fiecarui detaliu. Vrem sa surprindem in mod placut de fiecare data, nu este usor, dar este provocator!" concluzioneaza Anca.