nunta, nunti, mire, mireasa Salon En Vogue
400132 Cluj-Napoca, Str. Gen. Traian Mosoiu nr. 33
Tel: 0264-593034, 0745-018282

Salonul En Vogue Cluj-Napoca va sfatuieste:
Simplu, natural, dar EXTRAVAGANT

Care sunt cuvintele cheie care definesc infatisarea ideala in cea mai importanta zi din viata unei femei, ZIUA NUNTII?
Simplitatea, deoarece este mereu la moda , naturaletea, deoarece forta naturii nu va putea fi niciodata combatuta si extravaganta intrucat fiind in centrul atentiei trebuie sa surprinda distingandu-se prin unicitate.
Pe langa sfantul legamant pe care si-l fac mirii conform traditiei si legii, mai exista o traditie nescrisa pe care toti o urmeaza : cea a nelipsitului coc al miresei, nelipsitele flori din parul ei si molipsitoarele rochii formate din top si fusta-cupola, indiferent daca ni se potriveste sau nu...important este ca traditia a fost respectata.
Cu aceste randuri ne propunem sa gasim pentru fiecare tip de femeie mireasa model, eliminand traditia de care vorbeam mai sus. Vom invata sa fim simple, naturale si extravagante : En Vogue.

Primul pas inainte de a porni la drum este sa gasim starea care ne caracterizeaza. Energice, calme sau moderate, aceste stari ne vor defini stilul pe care vrem sa-l purtam.
Avem doua optiuni: mergem pe stilul adoptat de obicei sau alegem un alt stil...poate chiar opusul, pentru a fi inedite. Orice stil am aborda, sanatatea parului este primul aspect de care trebuie sa avem grija. Pentru aceasta ocazie speciala recomandam utilizarea produselor Kerastaze, gama L'Oreal de luxe , ce are ca obiectiv tratarea parului pentru a obtine o fibra perfecta, sanatoasa, de invidiat.
Ulterior ingrijirii profesionale a parului, atentia noastra se focalizeaza spre imbinarea ideala a formatului fetei cu coafura aleasa, fara a neglija stilul pentru care am optat. In aceasta ordine de idei recomandarile noastre sunt urmatoarele:

Pentru fata rotunda (obraji plini si fruntea ingusta) coafura potrivita este asimetrica, in linii lungi si fara breton. Pentru un look excentric se pot folosi insertii viu colorate sau chiar suvite dezordonate.

Coafor in Cluj Coafor in Cluj

O coafura romantica, ce evidentiaza trasaturile fine ale fetei, poate fi desavarsita printr-o rochie care aminteste de anii 50. Nodul fustei improspateaza linia traditionala de care aminteam in primele randuri. Simplitatea tinutei si extravaganta coafurii vor fi completate de naturaletea machiajului continuare...>