Prima Pagina | Ghid de Nunta | Albume Foto | Felicitari de Nunta | Galerie Foto | Concursuri | Targuri de Nunti | NewsLetter | Contact

E-mariage Fest 6-7-8 noiembrie 2009 Piata Constitutiei
primul targ de nunti dedicat sezonului 2010

Parteneri media :
EUROPA FM, CANCAN, CIAO, SAPTE SERI, HOTNEWS.RO, EVA.RO, PORT.RO, ON MOVE MEDIA

E-MARIAGE FEST este o poveste de succes si, cu un asa start in viata, E-MARIAGE FEST creste in fiecare an cat altii in trei, respectandu-si promisiunea facuta: aceea de a crea alaturi de dvs. o piata a nuntilor puternica!

PREMIERA: E-mariage.ro organizeaza primului targ dedicat in exclusivitate sezonului 2010 in luna noiembrie (6-7-8 nov 2009).
Locatiile de nunta isi vor prezenta ofertele pentru organizare, furnizorii de servicii vor lansa colectiile pentru anul urmator, cuplurile vor afla la prima mana tendintele sezonului, iar vizitatorii vor fi martorii multor surprize.
Toate acestea sunt ingredientele unei editii ce lanseaza noul sezon 2010 numai la E-MARIAGE FEST, 6-7-8 noiembrie, in Piata Constitutiei.
Treceti, va rugam, data in agenda!

E-Mariage Fest Noiembrie 2009 E-Mariage Fest Noiembrie 2009 E-Mariage Fest Noiembrie 2009

Pentru a vizualiza fotografiile in format mare, va invitam sa dati click pe ele.

Viitorii miri isi doresc ca nunta lor sa fie de vis si ca acesteia sa nu-i lipseasca niciun ingredient pentru ca ea sa fie organizata pana la cel mai mic detaliu.
Pentru asta este nevoie de timp si de informatii avizate.
Anul acesta cautarea este mai usoara, pentru ca incepe din noiembrie 2009 si tot atunci se lanseaza oficial SEZONUL NUNTILOR 2010.

2 EDITII PE AN:
Editia record din primavara continua cu editia record de toamna, atat la propriu, cat si la figurat.
Ceea ce inseamna ca vom avea de acum inainte 2 editii in fiecare an – un targ care are loc primavara si incheie sezonul nuntilor din anul respectiv si unul care are loc toamna si care da startul sezonului nuntilor din anul urmator.

Astfel la editia din toamna (luna noiembrie) veti regasi printre expozanti: locatiile de nunta noi lansate si ofertele lor imbatabile, agentiile de nunti care vor prezenta noile tendinte din domeniu, ultimele colectii de rochii de mireasa, firmele care ofera servicii foto-video, sonorizare, transport, etc. Toate acestea vin la targ cu ofertele lor speciale pentru cei care vor semna contractul pentru anul urmator.
Editia de primavara (organziata in perioada martie-aprilie) a E-mariage Fest se adreseaza de asemenea sezonului 2010 - aflat practic la final atunci - si tuturor celor care aduc la nunta invitatiile, marturiile, rochiile de seara, accesoriile, ofertele pentru luna de miere si nu in ultimul rand locatiile pentru organizarea nuntii.

E-MARIAGE FEST 6-7-8 NOIEMBRIE 2009

Suntem convinsi ca veti avea egala incredere in aceasta editie, ca ne vom vedea in Piata Constitutiei si ca ne vom revedea in 2010!

Mai multe informatii la :
Tel: 021-302.30.31
E-mail: office@e-mariage.ro

Cu stima, aceeasi echipa E-mariage

E-Mariage Fest Noiembrie 2009 E-Mariage Fest Noiembrie 2009 E-Mariage Fest Noiembrie 2009

Pentru a vizualiza fotografiile in format mare, va invitam sa dati click pe ele.