City Plaza - Un cadou special pentru noaptea nuntii

City Plaza
Cluj-Napoca, Str. Sindicatelor nr. 9-11
Tel. 0264-45.01.01
www.cityhotels.ro

City Plaza Cluj-Napoca Ai avut parte de o nunta ca-n povesti! Petrecerea a fost una reusita si toata lumea s-a distrat de minune!
Ce poti sa-ti doresti mai mult? Decat...o noapte de vis, in care sa fiti numai voi doi. Aveti nevoie de un timp, numai al vostru, in care sa va relaxati si sa va odihniti!
Si, pentru ca majoritatea cuplurilor proaspat casatorite nu pleaca in luna de miere imediat dupa terminarea petrecerii, ce-ai zice de un inceput de miere intr-un hotel de 4****?

Hotel City Plaza**** iti vine in ajutor cu un pachet special creat pentru tine, Pachetul Celebration, pentru a face din noaptea nuntii, o experienta de neuitat!
Pachetul este destinat celor care doresc sa-si prelungeasca petrecerea de nunta cu o noapte de vis.

Indiferent de locatia unde a avut loc nunta, dupa terminarea petrecerii, o masina de lux va asteapta pentru a va transporta pana la City Plaza****.
Veti avea la dispozitie un apartament numai al vostru, flori, sampanie, ciocolata, precum si un tratament special din partea hotelului. Iar dimineata veti fi rasfatati cu micul dejun la pat.
De asemenea, aveti posibilitatea de a parasi camera dupa ora 12:00, astfel incat dimineata sa va fie una relaxanta si linistita.

Pretul pachetului Celebration este de 100 euro, pentru cazare in camera cu pat matrimonial si 150 euro, pentru cazare in apartament. Tarifele includ T.v.A.

PONTUL NOSTRU: Pachetul Celebration poate fi un cadou cu totul deosebit din partea nasilor, a prietenilor apropiati sau a familiei.

Pentru relatii si rezervari, puteti contacta echipa City Plaza****, la numarul de telefon 0264-450.101 sau adresa de e-mail: contact@cityhotels.ro

Va asteptam cu drag!