Prima Pagina | Ghid de Nunta | Albume Foto | Felicitari de Nunta | Galerie Foto | Concursuri | Targuri de Nunti | NewsLetter | Contact

Idei cereri in casatorie, cerere in casatorie

Stii cum sa-i intri in gratii? Dar s-o ceri de sotie?

Tehnica evolueaza, moda se schimba, insa in privinta declaratiilor de dragoste, a modului de a cuceri o femeie, si, ultima etapa, cererea in casatorie, va spun ca lucrurile stau la fel. Adica femeile adora in continuare barbatii romantici. Nu are rost sa va vindem gogosi! Asa ca, dragi barbati, luati-va inima in dinti si cereti-o in casatorie intr-un mod romantic!
V-ati saturat de clasica cerere in casatorie, strecurand inelul intr-o cupa de sampanie sau intr-o prajitura?
Sau poate imi veti spune ca nu sunteti o fire romantica...
Ei bine, pana si romantismul se invata!

Dar cum sa procedati? Nimic mai simplu! Inarmati-va cu trandafiri!

Caz concret

Prima zi
Trimite-i la birou un buchet mare de trandafiri cu un biletel pe care vei scrie "Primul motiv pentru care te iubesc este ..." Iar daca esti o fire mai pragmatica, iar ea o fire mai pofticioasa, poti sa-i pui alaturi de buchetul de trandafiri un sandwich facut chiar de tine cu ingredientele pe care ea le adora!

Prima reactie:Va fi o surpriza pe cinste pentru ea! Se va gandi ca ori ai inselat-o ori ai inselat-o....
Nu iti face griji, si ia aminte cum sa procedezi in continuare!

A doua zi
A doua zi trimite-i din nou un trandafir (sau un nou buchet de trandafiri, daca iti poti permite) si un biletel in care vei scrie: "Al doilea motiv pentru care te iubesc..." si o prajitura, ca desert!
Reactia ei: "Ceva totusi se intampla, nu m-a inselat!" S-ar putea sa-i treaca prin minte ca te gandesti sa o ceri de sotie.

A treia zi repeta manevrele de mai sus. Surprinde-o asa cateva zile, iar la sfarsitul "ritualului" roaga o prietena de-a ei sa o invite la o cafea in oras, la o mica barfa ca intre fete.
In locul prietenei vei aparea tu, bineinteles! Cu un buchet mare de trandafiri. Aminteste-i motivele pentru care o iubesti si apoi cere-o in casatorie!

Gradul de dificulate al metodei: usor pana la mediu!
Costul metodei : sa spunem ca veti avea nevoie de vreo 50 de fire de trandafiri, plus sandwich-urile si desertul, o sa ajungeti la un cost de aproximativ de 300 RON.
Gradul de reusita al metodei: 50%. Restul de 50% depinde de relatia pe care o ai cu iubita ta.

Noi va dorim mult succes