Prima Pagina | Ghid de Nunta | Albume Foto | Felicitari de Nunta | Galerie Foto | Concursuri | Targuri de Nunti | NewsLetter | Contact

10 Idei pentru o petrecere reusita

Mare petrecere, mare! V-ati pus casa la dispozitia prietenilor pentru petrecerea de Revelion? E foarte bine! Trebuie sa va ganditi si la organizarea acesteia.
Va oferim cateva idei care va vor ajuta.
Petrecerea de revelion poate fi o repetitie pentru marea petrecere: nunta!

1. Alegeti o tema pentru petrecere sau propuneti un bal mascat! Fiind o petrecere tematica puteti alege meniul in acelasi ton cu petrecerea. Nu uitati si de un decor adecvat petrecerii.

2. Pentru ca sa aveti spatiu de desfasurare, puteti elibera camera in care veti petrece. Plantele sau corpurile mai mici de mobilier se pot muta in alte incaperi. Aerisiti bine casa inainte de petrecere!

3. Pregatiti cocktail-uri! Le puteti decora cu umbrelute din hartie si fructe. Cocktail-urile trebuie sa fie atat alcoolice, cat si nonalcoolice. Nu uitati de gheata si inghetata care se pot adauga in aceste cocktail-uri.

4. Organizati un concurs karaoke. Alegeti melodii foarte cunoscute si cautati din timp versurile pieselor pe care le veti propune la karaoke. Faceti copii dupa versuri si lasati la latitudinea invitatilor sa-si aleaga piesele pe care doresc sa le interpreteze.

5. Cumparati farfurii si pahare de unica folosinta, dar de calitate. Se gasesc in comert aceste produse si sunt confectionate dintr-un carton colorat specific acestei sarbatori. E neplacut sa stati dupa petrecere o zi intreaga in bucatarie pentru a spala vase.

6. Organizati o tombola cu premii! Fiecare din cei invitati va trebui sa aduca un cadou pe care il va darui in urma extragerilor la sorti altei persoane. Organizati tombola imediat dupa trecerea in noul an. Surpriza cadourilor va insufleti petrecerea. Cadourile pot fi doar simbolice.

7. Stabiliti meniul impreuna cu ceilalti invitati. Astfel, fiecare va propune mancaruri pe care le prefera. Iar daca ati ales o petrecere tematica puteti adapta si meniul la tema aleasa.
Exemplu: Tema de petrecere: Glamour in Paris.
Tinuta obligatorie trebuie sa fie glamour, eleganta.
Meniul: Fructe de mare, baghete frantuzesti, eclere, etc...
Muzica trebuie si ea aleasa in functie de tema petrecerii. Incercati sa tineti cont ca muzica sa fie diversa. Puteti apela la serviciile unui DJ cu experienta.

8. Pregatiti o camera pentru persoanele care nu sunt asa de petrecarete si vor sa se retraga din cand in cand.

9. Pregatiti niste premii insotite de diplome pe care le veti acorda spre sfarsitul petrecerii:
Cel mai bun dansator
Cel mai petrecaret invitat
Cel mai bun costum
Cea mai stralucitoare tinuta
Cel mai glumet invitat
etc...

10. Inchiriati niste filme bune. Dimineata puteti viziona un film bun impreuna